Talo Advocaten — Amerikalei 79, 2000 Antwerpen — 03/612 57 60info@taloadvocaten.be     NL - FR - EN
Advocaat / oprichter

Tim De Clercq

Sinds 2007
Master in de rechten; Master in businesslaw.
Specialisaties in Vastgoed en eigendomVennootschapsrechtOndernemingen in moeilijkheden (WCO)Incasso strategieVerkeersrecht

Gespecialiseerd in handelsrecht, vennootschapsrecht, bouwrecht, ondernemingen in moeilijkheden (WCO)

“In ons kantoor worden alle dossiers mee door de vennoten behandeld en opgevolgd. Dat heeft niet alleen met kwaliteit te maken. We vinden het ook cruciaal dat we als advocaat verder kijken dan onze juridische bril. Als vennoot zijn we immers ook ondernemer, en dat geeft ons de unieke positie om u tegelijk juridisch en strategisch te kunnen begeleiden naar een concrete oplossing.”

Tim De Clercq studeerde af in 2007 met onderscheiding aan de universiteit te Antwerpen. Na een post-universitaire cyclus curator (Katholieke Universiteit Leuven) vatte hij de opleiding Master in Business-law aan aan de Universiteit te Antwerpen. Deze laatste werd afgerond in 2011 en dit eveneens met onderscheiding.

Tim heeft zich gespecialiseerd in vennootschapsrecht, handelsrecht en vastgoedrecht. Hij geeft advies aan nationale en internationale cliënten bij allerhande commerciële conflicten en bij het opstellen van handelsakkoorden. Tim kan eveneens buigen op een ruime ervaring als assistent curator.

Tim is oprichter van Talo Advocaten.

Bij Talo Advocaten beschikken we over een team dat gespecialiseerd is in:

Uw juridische partner

We zijn graag uw informele juridische vertrouwenspersoon én uw vasthoudende, zakelijke raadsman voor de rechtbank.

U kunt bij ons terecht voor advies, bijstand en verdediging in al uw juridische kwesties. Hieronder vindt u een greep uit onze specialisaties. Vindt u het juridische domein van uw vraag niet terug? Aarzel dan niet om met ons contact te nemen. Wij helpen u graag verder of geven verduidelijking.

 

Trots lid van LINET Lawyers International Team

 
Top