Talo Advocaten — Amerikalei 79, 2000 Antwerpen — 03/612 57 60info@taloadvocaten.be     NL - FR - EN

Vastgoed en eigendom

Uw vastgoed is waardevol. En net daarom is het ook een broeihaard van potentiële conflicten. We staan u graag bij met advies en juridische ondersteuning rond alle aspecten van vastgoedrecht:

Aankoop en verkoop
Wat moet u zeker wel of niet opnemen in de akte? Welke opties hebt u als de koper te elfder ure toch nog afziet van zijn bod? Wat met een verkoopovereenkomst die nietig is?

Mede-eigendom
Hoe pakt u een conflict met de syndicus best aan? Welke rechten hebt u als mede-eigenaar? Hoe bindend zijn beslissingen van de algemene vergadering? Wat met onterecht aangerekende kosten?

Huur en verhuur
Hoe incasseert u achterstallige huur met het meeste kans op slagen? Kunt u een wanbetaler uit uw pand laten zetten? Wat met de plaatsbeschrijving? En de waarborg? En welke rechten hebt u als huurder als de eigenaar zijn verplichtingen niet nakomt?

Aanneming en bouw
Welke aansprakelijkheid dragen architect en aannemer bij constructiefouten? Hoe ver reiken de verzekeringen in dergelijke gevallen? Wat zijn de rechten die U kan laten gelden ten aanzien van een promotor? Hoe ver reikt de wet Breyne?

Wat met een bouwgeschil?
Een bouwgeschil vereist constante aandacht van een specialist bouwrecht om alles tot een goed einde te brengen. Efficiënt en krachtdadig optreden ten aanzien van de gerechtsdeskundige en de rechtbank zijn daarbij essentieel. Talo advocaten kan u hierin bestaan waarbij de oplossing van het bouwgeschil op korte termijn prioritair is.

Wij geloven dat een advocatenkantoor meer moet zijn dan uw laatste redmiddel wanneer de juridische strijd volop losgebarsten is.

Tim De Clercq

Advocaat / oprichter
info@taloadvocaten.be
+32 3 612 57 60


Mter. De Clercq

Bij Talo Advocaten beschikken we over een team dat gespecialiseerd is in:

Uw juridische partner

We zijn graag uw informele juridische vertrouwenspersoon én uw vasthoudende, zakelijke raadsman voor de rechtbank.

U kunt bij ons terecht voor advies, bijstand en verdediging in al uw juridische kwesties. Hieronder vindt u een greep uit onze specialisaties. Vindt u het juridische domein van uw vraag niet terug? Aarzel dan niet om met ons contact te nemen. Wij helpen u graag verder of geven verduidelijking.

 

Trots lid van LINET Lawyers International Team

 
Top