Talo Advocaten — Amerikalei 79, 2000 Antwerpen — 03/612 57 60info@taloadvocaten.be     NL - FR - EN

De boeken neerleggen (faillissement)

Ook als het slecht gaat kan u bij Talo Advocaten terecht. Een faillissement is voor vele ondernemers een zeer moeilijke tijd. Wanneer u het faillissement wil aanvragen (het oude concordaat ofwel de boeken neerleggen) begeleiden wij deze procedure met u.

Graag zitten wij met u samen voor een gesprek. We bekijken de opties en gaan na of een faillissement de enige en/of de beste optie is. Ondertussen bekijken wij uw persoonlijke engagementen ten aanzien van derden zoals persoonlijke borgstellingen enz evenals uw verplichtingen als bestuurder of zaakvoerder in deze omstandigheden.

Het neerleggen van de boeken kan gevolgd worden door een procedure in bestuurdersaansprakelijkheid. Het is dan ook van belang dat wij met u bekijken of u al uw verplichtingen bent nagekomen.

In ons kantoor worden alle dossiers mee door de vennoten behandeld en opgevolgd. Dat heeft niet alleen met kwaliteit te maken. We vinden het ook cruciaal dat we als advocaat verder kijken dan onze juridische bril.

Tim De Clercq

Advocaat / oprichter
info@taloadvocaten.be
+32 3 612 57 60


Mter. De Clercq

Bij Talo Advocaten beschikken we over een team dat gespecialiseerd is in:

Uw juridische partner

We zijn graag uw informele juridische vertrouwenspersoon én uw vasthoudende, zakelijke raadsman voor de rechtbank.

U kunt bij ons terecht voor advies, bijstand en verdediging in al uw juridische kwesties. Hieronder vindt u een greep uit onze specialisaties. Vindt u het juridische domein van uw vraag niet terug? Aarzel dan niet om met ons contact te nemen. Wij helpen u graag verder of geven verduidelijking.

 

Trots lid van LINET Lawyers International Team

 
Top