Talo Advocaten — Amerikalei 79, 2000 Antwerpen — 03/612 57 60info@taloadvocaten.be     NL - FR - EN

Liza Byttebier gestart als rechter bij de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen. 

Gepubliceerd op 19/01/2022

Op maandag 17 januari legde Liza Byttebier de eed af als rechter bij de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen.

Liza Byttebier heeft Talo Advocaten verlaten met de volgende woorden:

Na 11 jaren hing ik mijn advocatentoga aan de haak om op 17.01.2022 een nieuwe toga aan te trekken als rechter bij de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen.

Met dit bericht wil ik nogmaals al mijn confraters en connecties bedanken voor de fijne ervaringen en ontmoetingen.

Ik ben ontzettend dankbaar voor wat ik in de advocatuur heb mogen verwezenlijken. Talo Advocaten is uitgegroeid tot een mooi kantoor met een fantastisch team. Het hele Team-Talo draag ik een warm hart toe.

In het bijzonder wil ik nog even lof uitroepen over Tim De Clercq, mijn partner, steun en toeverlaat. Zijn onbegrensde passie voor de advocatuur en tomeloze inzet voor zijn klanten en Talo, weerhielden hem er niet van om tijd te nemen om mij te steunen aan te moedigen in het bewandelen van een ander pad.

Onze wegen scheiden nu op professioneel vlak. We hebben veel van elkaar geleerd en het als team ver geschopt. Ik ben er van overtuigd dat Tim en de rest van het team ook na vandaag een hele mooie koers zullen blijven varen.

Gegroet!
Liza

Team-Talo verliest een stuwende kracht, maar weet dat ze zal uitblinken in haar nieuwe functie als rechter. We steunen haar onvoorwaardelijk en wensen haar een leerrijke en succesvolle koers toe. De magistratuur mag trots zijn met zo’n aanwinst. We zullen je missen, Liza!

Bij Talo Advocaten beschikken we over een team dat gespecialiseerd is in:

Uw juridische partner

We zijn graag uw informele juridische vertrouwenspersoon én uw vasthoudende, zakelijke raadsman voor de rechtbank.

U kunt bij ons terecht voor advies, bijstand en verdediging in al uw juridische kwesties. Hieronder vindt u een greep uit onze specialisaties. Vindt u het juridische domein van uw vraag niet terug? Aarzel dan niet om met ons contact te nemen. Wij helpen u graag verder of geven verduidelijking.

 

Trots lid van LINET Lawyers International Team

 
Top