Talo Advocaten — Amerikalei 79, 2000 Antwerpen — 03/612 57 60info@taloadvocaten.be     NL - FR - EN

Incasso strategie

Uw onderneming heeft een gezonde kasstroom nodig om te kunnen overleven. U moet dus wanbetalers kort op de huid zitten. We zijn graag uw partner vanaf de eerste aanmaning, tot het eventuele beslag:

Slimme aanmaningen

We spreken uw wanbetalers snel en kordaat aan, liefst vanaf de eerste aanmaning. In nauwe samenwerking met gerechtsdeurwaarders verkorten we onze terugbetalingstermijn gevoelig.

Dagvaarding indien nodig

Een gerechtelijke procedure is niet altijd de slimste werkwijze. Maar als de minnelijke weg faalt, is het vaak uw enige optie. In die gevallen kunt u rekenen op onze krachtige bijstand.

Snel beslag en uitvoering

Na een gewonnen procedure staat u nog nergens. Daarom maken altijd snel werk van beslag en uitvoering.

Kortom als gespecialiseerd incasso kantoor weten wij waar we druk moeten leggen om snel uw cash flow op peil te krijgen.

Wij geloven dat een advocatenkantoor meer moet zijn dan uw laatste redmiddel wanneer de juridische strijd volop losgebarsten is.

Tim De Clercq

Advocaat / oprichter
info@taloadvocaten.be
+32 3 612 57 60


Mter. De Clercq

Bij Talo Advocaten beschikken we over een team dat gespecialiseerd is in:

Uw juridische partner

We zijn graag uw informele juridische vertrouwenspersoon én uw vasthoudende, zakelijke raadsman voor de rechtbank.

U kunt bij ons terecht voor advies, bijstand en verdediging in al uw juridische kwesties. Hieronder vindt u een greep uit onze specialisaties. Vindt u het juridische domein van uw vraag niet terug? Aarzel dan niet om met ons contact te nemen. Wij helpen u graag verder of geven verduidelijking.

 

Trots lid van LINET Lawyers International Team

 
Top