Talo Advocaten — Amerikalei 79, 2000 Antwerpen — 03/612 57 60info@taloadvocaten.be     NL - FR - EN

Vacature Junior Associate

Gepubliceerd op 08/06/2023

Word jij onze nieuwe (junior) associate? In een modern advocatenkantoor waar jij persoonlijk als professioneel verder kan ontwikkelen? Bij Talo Advocaten werk je nauw samen met ondernemers en draag je van A tot Z mee verantwoordelijkheid in de dossiers.

Ons jong en gedreven team biedt een ideale combinatie van zelfstandig werk en teamwerk. Met een frisse blik op advocatuur bieden wij uitdagend en gevariëerd werk, waarbij een gezonde work-life balance belangrijk is.

We zoeken een gedreven advocaat met een passie voor het recht en een sterke motivatie om het verschil te maken. We verwachten dat je een master in de rechten hebt en 3 tot 7 jaar ervaring bij een advocatenkantoor, bij voorkeur in het ondernemingsrecht en/of vastgoedrecht. Een extra masterdiploma is zeker een pluspunt.

Bij Talo Advocaten bieden we een dynamische werkomgeving met aandacht voor een goede balans tussen werk en privé. We bieden een competitief salaris en een bonussysteem. Daarnaast heerst er een prettige werksfeer op kantoor en heb je de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Je hebt zelfs de kans om eigen cliënten te bedienen.

Procedure:
Stuur je CV en motivatiebrief per e-mail naar tdc@taloadvocaten.be. We ontvangen graag jouw sollicitatie.

Bij Talo Advocaten beschikken we over een team dat gespecialiseerd is in:

Uw juridische partner

We zijn graag uw informele juridische vertrouwenspersoon én uw vasthoudende, zakelijke raadsman voor de rechtbank.

U kunt bij ons terecht voor advies, bijstand en verdediging in al uw juridische kwesties. Hieronder vindt u een greep uit onze specialisaties. Vindt u het juridische domein van uw vraag niet terug? Aarzel dan niet om met ons contact te nemen. Wij helpen u graag verder of geven verduidelijking.

 

Trots lid van LINET Lawyers International Team

 
Top