Talo Advocaten — Amerikalei 79, 2000 Antwerpen — 03/612 57 60info@taloadvocaten.be     NL - FR - EN

Verkeersrecht

Verkeersrecht draait lang niet alleen om de wegcode. Sterker nog: de meest complexe vraagstukken in het verkeersrecht hebben te maken met schadebegroting en verzekering.

U kunt in al die situaties op ons rekenen:

Verdediging bij overtredingen

Ging u in de fout in het verkeer? Reed u dronken, veroorzaakte u een ongeval of werd u aan hoge snelheid geflitst? Dan is het onze taak om uw zaak met veel empathie bij de politierechter te bepleiten.

Bijstand als burgerlijke partij

Ook als slachtoffer van een verkeersovertreding, kunt u bij Talo terecht. We bespreken samen de geschikte strategie en zorgen voor een krachtig pleidooi.

Schade en verzekering

De meeste verkeersongevallen krijgen nog een flink burgerlijk staartje, met serieuze financiële consequenties. Ook op dat moment is onze bijstand cruciaal.

In ons kantoor worden alle dossiers mee door de vennoten behandeld en opgevolgd. Dat heeft niet alleen met kwaliteit te maken. We vinden het ook cruciaal dat we als advocaat verder kijken dan onze juridische bril.

Tim De Clercq

Advocaat / oprichter
info@taloadvocaten.be
+32 3 612 57 60


Mter. De Clercq

Bij Talo Advocaten beschikken we over een team dat gespecialiseerd is in:

Uw juridische partner

We zijn graag uw informele juridische vertrouwenspersoon én uw vasthoudende, zakelijke raadsman voor de rechtbank.

U kunt bij ons terecht voor advies, bijstand en verdediging in al uw juridische kwesties. Hieronder vindt u een greep uit onze specialisaties. Vindt u het juridische domein van uw vraag niet terug? Aarzel dan niet om met ons contact te nemen. Wij helpen u graag verder of geven verduidelijking.

 

Trots lid van LINET Lawyers International Team

 
Top