Talo Advocaten — Amerikalei 79, 2000 Antwerpen — 03/612 57 60info@taloadvocaten.be     NL - FR - EN

Aanneming en Bouwrecht

Aannemingen en bouwrecht zijn een subcategorie van het vastgoedrecht. In ons klantenbestand vinden wij diverse aannemers, onderaannemers en stielmannen die om onze bijstand verzoeken in rechte bij betwistingen tijdens de uitoefening van de werken of voor de invordering van hun facturen.

Ook particuliere klanten aan de andere zijde van het verhaal kunnen rekenen op onze correcte en doorgedreven bijstand zowel voor verdediging voor de rechtbank als bij het zoeken naar een compromis. Bijstand van een deskundige voor onafhankelijk technisch advies gaan wij hier niet uit de weg.

Wij geloven dat een advocatenkantoor meer moet zijn dan uw laatste redmiddel wanneer de juridische strijd volop losgebarsten is.

Tim De Clercq

Advocaat / oprichter
info@taloadvocaten.be
+32 3 612 57 60


Mter. De Clercq

Bij Talo Advocaten beschikken we over een team dat gespecialiseerd is in:

Uw juridische partner

We zijn graag uw informele juridische vertrouwenspersoon én uw vasthoudende, zakelijke raadsman voor de rechtbank.

U kunt bij ons terecht voor advies, bijstand en verdediging in al uw juridische kwesties. Hieronder vindt u een greep uit onze specialisaties. Vindt u het juridische domein van uw vraag niet terug? Aarzel dan niet om met ons contact te nemen. Wij helpen u graag verder of geven verduidelijking.

 

Trots lid van LINET Lawyers International Team

 
Top