Talo Advocaten — Amerikalei 79, 2000 Antwerpen — 03/612 57 60info@taloadvocaten.be     NL - FR - EN
Lawyer / Founder

Tim De Clercq

Since 2007
Master in businesslaw, erkend dienstverlener KMO-Portefeuille
Specializations in Specialisaties in Incasso strategieCompanies in financial difficultiesReal Estate and propertyCompany lawVerkeersrecht

Gespecialiseerd in handelsrecht, vennootschapsrecht, bouwrecht, ondernemingen in moeilijkheden (WCO)

“In ons kantoor worden alle dossiers door vennoten behandeld en opgevolgd. Dat heeft niet alleen met kwaliteit te maken. We vinden het ook cruciaal dat we als advocaat verder kijken dan onze juridische bril. Als vennoot zijn we immers ook ondernemer, en dat geeft ons de unieke positie om u tegelijk juridisch en strategisch te kunnen begeleiden naar een concrete oplossing.”

Tim De Clercq studeerde af in 2007 met onderscheiding aan de universiteit te Antwerpen. Na een post-universitaire cyclus curator (Katholieke Universiteit Leuven) vatte hij de opleiding Master in Business-law aan aan de Universiteit te Antwerpen. Deze laatste werd afgerond in 2011 en dit eveneens met onderscheiding.

Tim heeft zich gespecialiseerd in vennootschapsrecht, handelsrecht en vastgoedrecht. Hij geeft advies aan nationale en internationale cliënten bij allerhande commerciële conflicten en bij het opstellen van handelsakkoorden. Tim kan eveneens buigen op een ruime ervaring als assistent curator.

Tim is oprichter van Talo Advocaten.

Our Talo Team is specialised in :

Your Law Partner

We like to be your informal counsel as well as your litigation lawyer in case of a procedure.

You can reach out for advice, assistance and legal assistance. Hereunder you can find our areas of expertise. If you cannot find your specific legal domain, please do not hesitate to contact our office. We will help you on the way or at least clarify things for you.

 

Proud Member of LINET Lawyers International Team

 
Top