Talo Advocaten — Amerikalei 79, 2000 Antwerpen — 03/612 57 60info@taloadvocaten.be     NL - FR - EN
Advocaat

Shannon Van Eyck

Sinds 2020
Master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen, Rechtspraktijk aan de Artesis-Plantijn Hogeschool te Antwerpen
Specialisaties in VennootschapsrechtHandels- en economisch recht

Shannon startte haar studies in 2013 aan de Artesis-Plantijn Hogeschool te Antwerpen. Hier volgde ze de opleiding Rechtspraktijk. Deze opleiding biedt een zeer brede en vooral praktische basis van de verschillende takken van het recht.

Na deze studies had ze de smaak van het recht te pakken en schreef ze zich in 2016 in aan de Universiteit Antwerpen om daar het schakelprogramma en vervolgens de Master in de Rechten te volgen. Deze Master in de Rechten behaalde ze met onderscheiding in 2020. Ze volgde een major in het Ondernemingsrecht en een minor in het internationaal en Europees recht. Haar interesses leunen dan ook vooral aan bij het handelsrecht en het vennootschapsrecht.

Zij vervoegde het team van Talo Advocaten in het najaar van 2020 en is ingeschreven aan de Balie van provincie Antwerpen.

Bij Talo Advocaten beschikken we over een team dat gespecialiseerd is in:

Uw juridische partner

We zijn graag uw informele juridische vertrouwenspersoon én uw vasthoudende, zakelijke raadsman voor de rechtbank.

U kunt bij ons terecht voor advies, bijstand en verdediging in al uw juridische kwesties. Hieronder vindt u een greep uit onze specialisaties. Vindt u het juridische domein van uw vraag niet terug? Aarzel dan niet om met ons contact te nemen. Wij helpen u graag verder of geven verduidelijking.

 

Trots lid van LINET Lawyers International Team

 
Top