Talo Advocaten — Amerikalei 79, 2000 Antwerpen — 03/612 57 60info@taloadvocaten.be     NL - FR - EN
Advocaat

Shannon Van Eyck

Since 2020
Master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen, Rechtspraktijk aan de Artesis-Plantijn Hogeschool te Antwerpen
Specializations in Specialisaties in Company lawHandels- en economisch recht

Shannon startte haar studies in 2013 aan de Artesis-Plantijn Hogeschool te Antwerpen. Hier volgde ze de opleiding Rechtspraktijk. Deze opleiding biedt een zeer brede en vooral praktische basis van de verschillende takken van het recht.

Na deze studies had ze de smaak van het recht te pakken en schreef ze zich in 2016 in aan de Universiteit Antwerpen om daar het schakelprogramma en vervolgens de Master in de Rechten te volgen. Deze Master in de Rechten behaalde ze met onderscheiding in 2020. Ze volgde een major in het Ondernemingsrecht en een minor in het internationaal en Europees recht. Haar interesses leunen dan ook vooral aan bij het handelsrecht en het vennootschapsrecht.

Zij vervoegde het team van Talo Advocaten in het najaar van 2020 en is ingeschreven aan de Balie van provincie Antwerpen.

Our Talo Team is specialised in :

Your Law Partner

We like to be your informal counsel as well as your litigation lawyer in case of a procedure.

You can reach out for advice, assistance and legal assistance. Hereunder you can find our areas of expertise. If you cannot find your specific legal domain, please do not hesitate to contact our office. We will help you on the way or at least clarify things for you.

 

Proud Member of LINET Lawyers International Team

 
Top