Talo Advocaten — Amerikalei 79, 2000 Antwerpen — 03/612 57 60info@taloadvocaten.be     NL - FR - EN
Advocaaat

Brent Apers

Sinds 2019
Master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen, Master-na-Master Vennootschapsrecht aan de KULeuven Campus Brussel
Specialisaties in VennootschapsrechtAanneming en Bouwrecht

Mr. Brent Apers studeerde in 2018 af, als master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen, alwaar hij zich focuste op het ondernemingsrecht en het algemeen burgerlijk recht.

Vervolgens behaalde hij, vanuit zijn interesse in het vennootschapsrecht, in 2019 ook de Master-na-Master Vennootschapsrecht aan de KULeuven Campus Brussel.

In 2019 sloot hij zich aan bij de Balie Antwerpen. Hij focust zich op het vennootschapsrecht en vastgoed- en bouwrecht en dit zowel op het gebied van het voeren van procedures voor hoven en rechtbanken, als inzake adviesverlening. Niettemin is hij ook een bedreven onderhandelaar en tracht steeds te zoeken naar minnelijke oplossingen in geval van conflicten tussen verschillende partijen.

Hij is zeer gedreven en streeft steeds naar de beste oplossing, in samenspraak met de cliënt. De dossiers die Mr. Apers behandelt, situeren zich zowel in het vennootschapsrecht, als het bouw- en vastgoedrecht.

Bij Talo Advocaten beschikken we over een team dat gespecialiseerd is in:

Uw juridische partner

We zijn graag uw informele juridische vertrouwenspersoon én uw vasthoudende, zakelijke raadsman voor de rechtbank.

U kunt bij ons terecht voor advies, bijstand en verdediging in al uw juridische kwesties. Hieronder vindt u een greep uit onze specialisaties. Vindt u het juridische domein van uw vraag niet terug? Aarzel dan niet om met ons contact te nemen. Wij helpen u graag verder of geven verduidelijking.

 

Trots lid van LINET Lawyers International Team

 
Top