Talo Advocaten — Amerikalei 79, 2000 Antwerpen — 03/612 57 60info@taloadvocaten.be     NL - FR - EN
Advocaat / Partner

Glaston Devia

Sinds 2018

Na zijn studies zette Glaston onder impuls van zijn voorliefde voor het ondernemingsgerelateerde zijn eerste professionele stappen in de bank- en verzekeringswezen. Die ervaring maakte het mogelijk een eerste glimp op te vangen van de vele gedreven ondernemingsgezinden die Antwerpen en omstreken rijk zijn. Zijn interesse in uw ondernemingszin en de bezieling uw belangen naar best vermogen te behartigen maakt dat u uw juridische beproevingen kan toevertrouwen aan een advocaat die uw dossier met de nodige toewijding zal behandelen.

Glaston Devia studeerde in 2017 af aan de Universiteit van Antwerpen. Doorheen zijn studies ontwikkelde hij een bijzondere affiniteit voor het verzekeringsrecht, hetgeen zich vertaalde in een dienstbetrekking in de bancaire sector als start van zijn professionele activiteit.

Opgeleid als jurist kwam hij tot de conclusie dat hij zich meer wou verdiepen in het juridische. Op 3 april 2018 volgde dan ook de logische stap en trad hij in dienst bij Talo als advocaat- stagiair.

Glaston behandelt dossiers die betrekking hebben op het ruime ondernemingsrecht.

Sinds 21 mei 2024 is Mter. Devia partner bij Talo Advocaten.

Bij Talo Advocaten beschikken we over een team dat gespecialiseerd is in:

Uw juridische partner

We zijn graag uw informele juridische vertrouwenspersoon én uw vasthoudende, zakelijke raadsman voor de rechtbank.

U kunt bij ons terecht voor advies, bijstand en verdediging in al uw juridische kwesties. Hieronder vindt u een greep uit onze specialisaties. Vindt u het juridische domein van uw vraag niet terug? Aarzel dan niet om met ons contact te nemen. Wij helpen u graag verder of geven verduidelijking.

 

Trots lid van LINET Lawyers International Team

 
Top