Talo Advocaten — Amerikalei 79, 2000 Antwerpen — 03/612 57 60info@taloadvocaten.be     NL - FR - EN

Vacature Office Manager

Gepubliceerd op 05/12/2023

Ben jij een administratieve duizendpoot met boekhoudkundige kennis en hou je van cijfertjes? Bij Talo Advocaten zijn we op zoek naar een administratieve kracht die de boekhoudafdeling van ons advocatenkantoor komt versterken.

Ons modern advocatenkantoor is gelegen in hartje Antwerpen. Je komt te werken binnen een dynamische omgeving, waar een informele sfeer heerst. Onze medewerkers staan voor een persoonlijke aanpak en zij bekleden rechtsgebieden waaronder vennootschapsrecht, vastgoedrecht, handels- en economisch recht.

Als boekhoudkundig office manager werk je samen met de andere secretariaatmedewerkers aan een optimale, efficiënte werking van het kantoor. Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van de boekhouding ter voorbereiding voor de boekhouder en hebt daarbij contacten met zowel de cliënten als de advocaten. Je zal betrokken zijn bij debiteurenbeheer, het beheer van derdengelden, de bedrijfseigen facturatie en het verwerken van de prestaties van medewerkers in TOGA. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor financiële taken zoals het verwerken van Codaboxafschriften, het beheren van het kasboek, en het klaarzetten van betalingen in ISABEL 6.0. Je verzorgt ook boekhoudkundige orders, waaronder loonberekeningen en KMO-portefeuille, en beheert personeelsdossiers, waaronder ziektemeldingen en afwezigheden. Tot slot zorg je voor de verwerking van documenten en heb je allround administratieve taken.

Talo Advocaten biedt naast een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden, kansen en mogelijkheden om te groeien als persoon en als professional.

  • Ben jij een nauwkeurige en communicatieve teamplayer?
  • Heb je veel verantwoordelijkheidszin?
  • Kan jij een klein team leiden en vind je collegialiteit een must?
  • Ben je stressbestendig en flexibel?
  • Heb je boekhoudkundige kennis en hou je van cijfertjes?
  • Kan jij omgaan met deadlines en durf je prioriteiten stellen?
  • Durf jij mee te denken om de onderneming vooruit te helpen?

Dan ben jij precies die dynamische persoon die we zoeken, en nodigen we je graag uit voor een verkennend gesprek.

Voel je de klik? Stuur jouw CV met motivatiebrief naar tdc@taloadvocaten.be.

Bij Talo Advocaten beschikken we over een team dat gespecialiseerd is in:

Uw juridische partner

We zijn graag uw informele juridische vertrouwenspersoon én uw vasthoudende, zakelijke raadsman voor de rechtbank.

U kunt bij ons terecht voor advies, bijstand en verdediging in al uw juridische kwesties. Hieronder vindt u een greep uit onze specialisaties. Vindt u het juridische domein van uw vraag niet terug? Aarzel dan niet om met ons contact te nemen. Wij helpen u graag verder of geven verduidelijking.

 

Trots lid van LINET Lawyers International Team

 
Top