Talo Advocaten — Amerikalei 79, 2000 Antwerpen — 03/612 57 60info@taloadvocaten.be     NL - FR - EN

Over Talo Advocaten

Talo is een modern advocatenkantoor voor ondernemers en particulieren. We zijn graag uw informele juridische vertrouwenspersoon én uw vasthoudende, zakelijke raadsman voor de rechtbank. U kunt bij ons terecht voor advies, bijstand en verdediging in al uw juridische kwesties.

Wij geloven dat een advocatenkantoor meer moet zijn dan uw laatste redmiddel wanneer de juridische strijd volop losgebarsten is. Integendeel: onze grootste meerwaarde ligt precies een heel eind voor de start van de procedure, bij het bepalen van de strategie en het maken van keuzes.

Daarom is Talo in de eerste plaats een gesprekspartner en een adviseur. We denken met u mee over uw strategische vragen en formuleren een juridisch onderbouwd antwoord waar u écht iets mee bent. Komt het toch tot een geding voor de rechtbank? Dan mag u op onze doortastendheid vertrouwen.

Wij geloven dat een advocatenkantoor meer moet zijn dan uw laatste redmiddel wanneer de juridische strijd volop losgebarsten is.

Onze drie basisprincipes

Ontmoet het team

Bij Talo advocaten beschikken we over een team dat gespecialiseerd is in:

Uw juridische partner

We zijn graag uw informele juridische vertrouwenspersoon én uw vasthoudende, zakelijke raadsman voor de rechtbank.

U kunt bij ons terecht voor advies, bijstand en verdediging in al uw juridische kwesties. Hieronder vindt u een greep uit onze specialisaties. Vindt u het juridische domein van uw vraag niet terug? Aarzel dan niet om met ons contact te nemen. Wij helpen u graag verder of geven verduidelijking.

 

Trots lid van LINET Lawyers International Team

 

 

© 2019. Talo Advocaten. Privacy statement & cookie policy

Top