Talo Advocaten — Amerikalei 79, 2000 Antwerpen — 03/612 57 60info@taloadvocaten.be     NL - FR - EN

Talo Advocaten zoekt versterking

Gepubliceerd op 12/12/2019

Talo Advocaten is een snel groeiend, jong en dynamisch kantoor met een moderne en proactieve aanpak.

Met specialisaties in ondernemings- en vennootschapsrecht, aannemingen en bouwrecht, algemene contracten en ondernemingen in moeilijkheden heeft Talo alles in huis voor KMO’ers en eigenaars van vastgoed. De aanpak van het Talo team, die niet alleen juridisch correct moet zijn maar ook pragmatisch en realistisch, leidt tot duurzame relaties als vaste juridische partner met interessante ondernemers.

Profiel

  • Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een advocaat met een sterke interesse voor en een grondige kennis van het algemene ondernemingsrecht (commerciële geschillen, diverse contracten, overeenkomsten m.b.t. aandelen/aandeelhouders, insolventie en herstructureringen..)
  • Je hebt een diploma master of licentiaat in de rechten en hebt reeds ervaring als advocaat in het ondernemings-/vennootschapsrecht. Een extra master is een pluspunt. Je hebt een sterk juridisch inzicht, kan analytisch denken en bezit een goede dosis gezond verstand. Je hebt een actieve werkhouding, bent ambitieus en een teamplayer.
  • Klantenservice en collegialiteit zijn voor Talo erg belangrijk.

Aanbod

  • Talo Advocaten biedt jou een aangename, moderne werkomgeving in een ambitieus en jong team en de kans om diverse interessante dossiers te behandelen van het begin tot het einde. Daarbij wordt rekening gehouden met jouw interesses en capaciteiten. Onze medewerkers genieten een ruime autonomie binnen een beschermd kader en de mogelijkheid om zich verder te ontplooien. Talo streeft tot slot naar een aangename werkomgeving en een gezonde work-life balance.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Aarzel dan niet en mail jouw motivatiebrief met CV en opleidingscertificaten naar Liza Byttebier (l.byttebier@taloadvocaten.be) en info@taloadvocaten.be.

Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten!

Bij Talo Advocaten beschikken we over een team dat gespecialiseerd is in:

Uw juridische partner

We zijn graag uw informele juridische vertrouwenspersoon én uw vasthoudende, zakelijke raadsman voor de rechtbank.

U kunt bij ons terecht voor advies, bijstand en verdediging in al uw juridische kwesties. Hieronder vindt u een greep uit onze specialisaties. Vindt u het juridische domein van uw vraag niet terug? Aarzel dan niet om met ons contact te nemen. Wij helpen u graag verder of geven verduidelijking.

 

Trots lid van LINET Lawyers International Team

 
Top