Talo Advocaten — Amerikalei 79, 2000 Antwerpen — 03/612 57 60info@taloadvocaten.be     NL - FR - EN
Advocaat / Oprichter

Liza Byttebier

Sinds 2010
Master in de rechten, KU Leuven; Master na Master in het vennootschapsrecht, KU Leuven Campus Brussel.
Specialisaties in Aanneming en BouwrechtContractenHandels- en economisch recht

“Ik kom uit een ondernemersnest. Ik groeide op tussen de paletten en houten planken van onze familiezaak. Aan de eettafel ging het steevast over klanten, leveranciers, cashflow en groeimogelijkheden. Ik draaide ook twee jaar mee in het bedrijf, voor ik richting balie trok. Ondernemen zit me dus in het bloed. Net als juridisch advies geven aan ondernemers, van de eerste stappen in een juridisch geschil, tot de gerechtelijke eindfase als het moet.

Het ondernemen heeft mij reeds mijn gehele leven omringd en maakt dan ook op een onmiskenbare wijze deel uit van mijn redeneringspatroon. Mee denken, innoveren en als team vooruit streven is wat me drijft. Werken als zelfstandig advocaat in een eigen kantoor was dan ook de logische volgende stap.

Bij Talo Advocaten zijn wij er ons van bewust dat een juridisch geschil vaak niet de meest pragmatische oplossing is voor een onderneming in het economische verkeer. In de eerste plaats wordt er dan ook mee gedacht met de vennootschap. Waar mogelijk zal worden gepoogd om met correct juridisch advies en bemiddeling een procedure te vermijden. Wanneer zich toch een gerechtelijke procedure opdringt, zijn de juridische wapens geslepen.”

Bij Talo Advocaten beschikken we over een team dat gespecialiseerd is in:

Uw juridische partner

We zijn graag uw informele juridische vertrouwenspersoon én uw vasthoudende, zakelijke raadsman voor de rechtbank.

U kunt bij ons terecht voor advies, bijstand en verdediging in al uw juridische kwesties. Hieronder vindt u een greep uit onze specialisaties. Vindt u het juridische domein van uw vraag niet terug? Aarzel dan niet om met ons contact te nemen. Wij helpen u graag verder of geven verduidelijking.

 

Trots lid van LINET Lawyers International Team

 
Top