Talo Advocaten — Amerikalei 79, 2000 Antwerpen — 03/612 57 60info@taloadvocaten.be     NL - FR - EN
Avocat / fondateur

Tim De Clercq

Depuis 2007
Master in businesslaw, erkend dienstverlener KMO-Portefeuille
Spécialisations en Specialisaties in Entreprises en difficulté (LCE)Immobilier et propriétéDroit de traficRécouvrement créancesLe droit des sociétés

Gespecialiseerd in handelsrecht, vennootschapsrecht, bouwrecht, ondernemingen in moeilijkheden (WCO)

“In ons kantoor worden alle dossiers door vennoten behandeld en opgevolgd. Dat heeft niet alleen met kwaliteit te maken. We vinden het ook cruciaal dat we als advocaat verder kijken dan onze juridische bril. Als vennoot zijn we immers ook ondernemer, en dat geeft ons de unieke positie om u tegelijk juridisch en strategisch te kunnen begeleiden naar een concrete oplossing.”

Tim De Clercq studeerde af in 2007 met onderscheiding aan de universiteit te Antwerpen. Na een post-universitaire cyclus curator (Katholieke Universiteit Leuven) vatte hij de opleiding Master in Business-law aan aan de Universiteit te Antwerpen. Deze laatste werd afgerond in 2011 en dit eveneens met onderscheiding.

Tim heeft zich gespecialiseerd in vennootschapsrecht, handelsrecht en vastgoedrecht. Hij geeft advies aan nationale en internationale cliënten bij allerhande commerciële conflicten en bij het opstellen van handelsakkoorden. Tim kan eveneens buigen op een ruime ervaring als assistent curator.

Tim is oprichter van Talo Advocaten.

Chez TALO Advocaten, nous avons une équipe spécialisée dans:

Votre partenaire juridique

Nous sommes heureux d’être votre conseiller juridique informel et votre conseiller commercial qui vous présente au tribunal.

Vous pouvez nous contacter pour des conseils, une assistance et une défense dans toutes vos questions juridiques. Vous trouverez ci-dessous une sélection de nos spécialisations. Ne trouvez-vous pas le domaine juridique de votre question? N'hésitez pas à nous contacter. Nous nous ferons un plaisir de vous aider ou de vous fournir des éclaircissements.

 

Fier membre de LINET Lawyers International Team

 
Top