Talo Advocaten — Amerikalei 79, 2000 Antwerpen — 03/612 57 60info@taloadvocaten.be     NL - FR - EN
Advocaat

Shannon Van Eyck

Depuis 2020
Master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen, Rechtspraktijk aan de Artesis-Plantijn Hogeschool te Antwerpen
Spécialisations en Specialisaties in Droit commercial et économiqueLe droit des sociétés

Shannon startte haar studies in 2013 aan de Artesis-Plantijn Hogeschool te Antwerpen. Hier volgde ze de opleiding Rechtspraktijk. Deze opleiding biedt een zeer brede en vooral praktische basis van de verschillende takken van het recht.

Na deze studies had ze de smaak van het recht te pakken en schreef ze zich in 2016 in aan de Universiteit Antwerpen om daar het schakelprogramma en vervolgens de Master in de Rechten te volgen. Deze Master in de Rechten behaalde ze met onderscheiding in 2020. Ze volgde een major in het Ondernemingsrecht en een minor in het internationaal en Europees recht. Haar interesses leunen dan ook vooral aan bij het handelsrecht en het vennootschapsrecht.

Zij vervoegde het team van Talo Advocaten in het najaar van 2020 en is ingeschreven aan de Balie van provincie Antwerpen.

Chez TALO Advocaten, nous avons une équipe spécialisée dans:

Votre partenaire juridique

Nous sommes heureux d’être votre conseiller juridique informel et votre conseiller commercial qui vous présente au tribunal.

Vous pouvez nous contacter pour des conseils, une assistance et une défense dans toutes vos questions juridiques. Vous trouverez ci-dessous une sélection de nos spécialisations. Ne trouvez-vous pas le domaine juridique de votre question? N'hésitez pas à nous contacter. Nous nous ferons un plaisir de vous aider ou de vous fournir des éclaircissements.

 

Fier membre de LINET Lawyers International Team

 
Top