Talo Advocaten — Amerikalei 79, 2000 Antwerpen — 03/612 57 60info@taloadvocaten.be     NL - FR - EN

Vacature Junior Associate

Gepubliceerd op 08/06/2023

Word jij onze nieuwe (junior) associate? In een modern advocatenkantoor waar jij persoonlijk als professioneel verder kan ontwikkelen? Bij Talo Advocaten werk je nauw samen met ondernemers en draag je van A tot Z mee verantwoordelijkheid in de dossiers.

Ons jong en gedreven team biedt een ideale combinatie van zelfstandig werk en teamwerk. Met een frisse blik op advocatuur bieden wij uitdagend en gevariëerd werk, waarbij een gezonde work-life balance belangrijk is.

We zoeken een gedreven advocaat met een passie voor het recht en een sterke motivatie om het verschil te maken. We verwachten dat je een master in de rechten hebt en 3 tot 7 jaar ervaring bij een advocatenkantoor, bij voorkeur in het ondernemingsrecht en/of vastgoedrecht. Een extra masterdiploma is zeker een pluspunt.

Bij Talo Advocaten bieden we een dynamische werkomgeving met aandacht voor een goede balans tussen werk en privé. We bieden een competitief salaris en een bonussysteem. Daarnaast heerst er een prettige werksfeer op kantoor en heb je de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Je hebt zelfs de kans om eigen cliënten te bedienen.

Procedure:
Stuur je CV en motivatiebrief per e-mail naar tdc@taloadvocaten.be. We ontvangen graag jouw sollicitatie.

Chez TALO Advocaten, nous avons une équipe spécialisée dans:

Votre partenaire juridique

Nous sommes heureux d’être votre conseiller juridique informel et votre conseiller commercial qui vous présente au tribunal.

Vous pouvez nous contacter pour des conseils, une assistance et une défense dans toutes vos questions juridiques. Vous trouverez ci-dessous une sélection de nos spécialisations. Ne trouvez-vous pas le domaine juridique de votre question? N'hésitez pas à nous contacter. Nous nous ferons un plaisir de vous aider ou de vous fournir des éclaircissements.

 

Fier membre de LINET Lawyers International Team

 
Top