Talo Advocaten — Amerikalei 79, 2000 Antwerpen — 03/612 57 60info@taloadvocaten.be     NL - FR - EN
Advocaat

Nora Bejta

Depuis 2014
Universiteit Antwerpen, Major Internationaal en Europees recht, minor in ondernemingsrecht
Spécialisations en Specialisaties in Droit commercial et économique

Meester Nora Bejta is een ervaren advocaat gespecialiseerd in burgerlijk recht, commercieel handelsrecht en bouwrecht, en werkzaam bij Talo Advocaten. Meester Bejta hecht veel waarde aan transparantie en correcte opvolging bij het voeren van procedures, waarbij de belangen van de cliënt altijd centraal staan. Ze is een uitstekende onderhandelaar en is altijd op zoek naar minnelijke oplossingen die zowel de cliënt als toekomstige handelsbelangen vrijwaren. Nora is een teamspeler die ook goed zelfstandig kan werken. Ze is toegankelijk, sociaal en heeft een positieve mentaliteit. Haar ambitie is om Talo Advocaten verder uit te bouwen en deel uit te maken van een gedreven team. Bij Talo krijgt ze de mogelijkheid om bedrijven en particulieren op maat te begeleiden in overeenstemming met hun specifieke noden. Meester Bejta staat graag rechtstreeks in contact met haar cliënten om hen zo goed mogelijk bij te staan.

Chez TALO Advocaten, nous avons une équipe spécialisée dans:

Votre partenaire juridique

Nous sommes heureux d’être votre conseiller juridique informel et votre conseiller commercial qui vous présente au tribunal.

Vous pouvez nous contacter pour des conseils, une assistance et une défense dans toutes vos questions juridiques. Vous trouverez ci-dessous une sélection de nos spécialisations. Ne trouvez-vous pas le domaine juridique de votre question? N'hésitez pas à nous contacter. Nous nous ferons un plaisir de vous aider ou de vous fournir des éclaircissements.

 

Fier membre de LINET Lawyers International Team

 
Top