Talo Advocaten — Amerikalei 79, 2000 Antwerpen — 03/612 57 60info@taloadvocaten.be     NL - FR - EN
Advocaat

Glaston Devia

Depuis 2018

Spécialisations en

Na zijn studies zette Glaston onder impuls van zijn voorliefde voor het ondernemingsgerelateerde zijn eerste professionele stappen in de bank- en verzekeringswezen. Die ervaring maakte het mogelijk een eerste glimp op te vangen van de vele gedreven ondernemingsgezinden die Antwerpen en omstreken rijk zijn. Zijn interesse in uw ondernemingszin en de bezieling uw belangen naar best vermogen te behartigen maakt dat u uw juridische beproevingen kan toevertrouwen aan een advocaat die uw dossier met de nodige toewijding zal behandelen.

Glaston Devia studeerde in 2017 af aan de Universiteit van Antwerpen. Doorheen zijn studies ontwikkelde hij een bijzondere affiniteit voor het verzekeringsrecht, hetgeen zich vertaalde in een dienstbetrekking in de bancaire sector als start van zijn professionele activiteit.

Opgeleid als jurist kwam hij tot de conclusie dat hij zich meer wou verdiepen in het juridische. Op 3 april 2018 volgde dan ook de logische stap en trad hij in dienst bij Talo als advocaat- stagiair.

Glaston behandelt dossiers die betrekking hebben op het ruime ondernemingsrecht.

Chez TALO Advocaten, nous avons une équipe spécialisée dans:

Votre partenaire juridique

Nous sommes heureux d’être votre conseiller juridique informel et votre conseiller commercial qui vous présente au tribunal.

Vous pouvez nous contacter pour des conseils, une assistance et une défense dans toutes vos questions juridiques. Vous trouverez ci-dessous une sélection de nos spécialisations. Ne trouvez-vous pas le domaine juridique de votre question? N'hésitez pas à nous contacter. Nous nous ferons un plaisir de vous aider ou de vous fournir des éclaircissements.

 

Fier membre de LINET Lawyers International Team

 
Top