Talo Advocaten — Amerikalei 79, 2000 Antwerpen — 03/612 57 60info@taloadvocaten.be     NL - FR - EN
Advocaat / Vennoot

Sabine van Overmeire

Sinds 2006
Master in de rechten; Opleiding curator (2017).
Specialisaties in Vastgoed en eigendomVennootschapsrecht

“’Recht voor de raap met een kordate aanpak’ is mijn handelsmerk. In de huidige samenleving deinen discussies vaak uit tot ernstige geschillen. Communicatie en pragmatische oplossingen zoeken, is één van de belangrijkste pijlers tot het bewerkstelligen van een goede rechtsverhouding. Ik ben er van overtuigd dat de klant niet altijd gebaat is bij een lange, slepende procedure en streef dan ook steevast naar een bevredigende overeenkomst voor alle partijen. Werd u toch gedagvaard of wenst u te dagvaarden dan stippel ik graag met de klant een strategisch pad uit.”

Sabine Van Overmeire studeerde in 2006 af aan de Katholieke Universiteit van Leuven en doorliep haar stagejaren op een gerenommeerd advocatenkantoor aan de Leuvense balie. Sinds september 2010 is zij verbonden aan de balie van Antwerpen waar zij haar ervaring inzake burgerlijk – en handelsrecht kon uitbreiden.

De toetreding tot Talo Advocaten was dan ook een evidente keuze gelet op de filosofie van het kantoor: een adequate en efficiënte oplossing zoeken voor het juridisch geschil van de ondernemende klant.

Sabine is gespecialiseerd in vastgoedrecht, ondernemingsrecht, huurrecht, burenhinder, bouwrecht.

Bij Talo Advocaten beschikken we over een team dat gespecialiseerd is in:

Uw juridische partner

We zijn graag uw informele juridische vertrouwenspersoon én uw vasthoudende, zakelijke raadsman voor de rechtbank.

U kunt bij ons terecht voor advies, bijstand en verdediging in al uw juridische kwesties. Hieronder vindt u een greep uit onze specialisaties. Vindt u het juridische domein van uw vraag niet terug? Aarzel dan niet om met ons contact te nemen. Wij helpen u graag verder of geven verduidelijking.

 

Trots lid van LINET Lawyers International Team

 
Top