Talo Advocaten — Amerikalei 79, 2000 Antwerpen — 03/612 57 60info@taloadvocaten.be     NL - FR - EN
Advocaat

Jan Van Bragt

Sinds 2010
Master in de rechten, Universiteit Antwerpen; Master 2 met specialisatie internationaal handelsrecht, Université de Nancy
Specialisaties in Ondernemingen in moeilijkheden (WCO)Vastgoed en eigendomVennootschapsrecht

“Door een periode in de privé-sector te hebben gewerkt, weet ik dat achter een geschil vaak ook commerciële en persoonlijke aspecten meespelen. Vanuit die optiek trachten we bij Talo dan ook steeds een strategie te volgen die het best aanleunt bij de diverse belangen van onze cliënt. Onze taak als advocaat gaat  verder dan het louter oplossen van een juridisch vraagstuk en vereist een bredere kijk op het bedrijfsleven en de economische realiteit waarin we ons vandaag bevinden.”

Jan Van Bragt studeerde in 2010 met onderscheiding af aan de Universiteit Antwerpen als Master in de Rechten. In 2011 volgde hij een Master 2 aan de Université de Nancy waar hij zich specialiseerde in het internationaal handelsrecht.

Jan vervolledigde tussen 2011 en 2014 zijn stage aan de balie van Antwerpen, waarna hij zijn carrière verder zette in het bedrijfsleven, meer bepaald in de sector van de transportverzekering.

Op 29 augustus 2016 vervoegde hij als medewerker Talo Advocaten en is sindsdien terug werkzaam als advocaat aan de Antwerpse balie.

Jan Van Bragt legt zich toe op het handelsrecht, meer bepaald in het vennootschapsrecht, bouwrecht, ondernemingen in moeilijkheden (WCO) en het transportrecht. Hij kan hierbij zowel teruggrijpen naar zijn opleiding als jurist, als zijn ervaringen in de privé-sector. Dit laat hem toe om een bepaalde problematiek telkens in een ruimere context te plaatsen en naast het juridische aspect ook vanuit andere perspectieven te benaderen.

Bij Talo Advocaten beschikken we over een team dat gespecialiseerd is in:

Uw juridische partner

We zijn graag uw informele juridische vertrouwenspersoon én uw vasthoudende, zakelijke raadsman voor de rechtbank.

U kunt bij ons terecht voor advies, bijstand en verdediging in al uw juridische kwesties. Hieronder vindt u een greep uit onze specialisaties. Vindt u het juridische domein van uw vraag niet terug? Aarzel dan niet om met ons contact te nemen. Wij helpen u graag verder of geven verduidelijking.

 

Trots lid van LINET Lawyers International Team

 
Top