Talo Advocaten — Amerikalei 79, 2000 Antwerpen — 03/612 57 60info@taloadvocaten.be     NL - FR - EN
litigedossiers

Annelies De Coster

Sinds 2007
Licentiaat in de rechten
Specialisaties in Aanneming en BouwrechtVastgoed en eigendomHandels- en economisch recht

Door enige tijd weggeweest te zijn van de balie, heb ik ontdekt dat mijn beroepspassie werkelijk in de advocatuur ligt. Mijn doorgedreven liefde voor het vak is uw garantie als cliënt op een nauwkeurige, onderbouwde, en, indien vereist, creatieve dossierbehandeling.

Mtr. De Coster studeerde in 2007 af aan de Katholieke Universiteit Leuven met een focus op verbintenissen-, zaken- en handelsrecht. Zij vervoegde datzelfde jaar de Antwerpse balie bij een gerenommeerd advocatenkantoor, waar zij tot en met 2011 actief bleef in het bouwrecht en handelsrecht.
In 2019 trad mtr. De Coster opnieuw toe tot de balie en sinds september 2020 maakt zij deel uit van het team van Talo advocaten.
Mtr. De Coster legt zich voornamelijk toe op litigedossiers inzake het bouw- en aannemingsrecht, vastgoedrecht en het handels- en verbintenissenrecht.

Bij Talo Advocaten beschikken we over een team dat gespecialiseerd is in:

Uw juridische partner

We zijn graag uw informele juridische vertrouwenspersoon én uw vasthoudende, zakelijke raadsman voor de rechtbank.

U kunt bij ons terecht voor advies, bijstand en verdediging in al uw juridische kwesties. Hieronder vindt u een greep uit onze specialisaties. Vindt u het juridische domein van uw vraag niet terug? Aarzel dan niet om met ons contact te nemen. Wij helpen u graag verder of geven verduidelijking.

 

Trots lid van LINET Lawyers International Team

 
Top